Skip to content

Gyakori kérdések

Miért fontos nekem a Te fotózásod?

Minden fotózást épp annyira izgatottan várok, mint a legelsőt! Hiszem, hogy meg lehet úgyis örökíteni a pillanatot hogy az természetes és őszinte legyen. Az a legfőbb célom, hogy olyan képeket kapjatok kézhez, amiken igazi érzelmeket láthattok és egyben egy élménnyel is gazdagodtok.

Milyen stílusú fotós vagyok?

Imádom a letisztult, természetes színeket és az őszinte pillanatokat. Szeretem az elkapott mosolyokat a fotózásokon vagy a titkos kis pillantásokat egy esküvőn. Akkor se kell aggódnod ha most jössz először fotózásra, minden erőmmel azon leszek, hogy a számodra legkomfortosabb helyzetet teremtsem a közös kis alkotásunk során.

Miért fontos a konzultáció?

Ha most fotózunk először akkor ez egy jó alkalom lehet hogy megismerjük egymást és a másik stílusát is. Ez a konzultáció jó arra is, hogy ne a fotózáson találkozzunk először, ezáltal elkerülve a feszengést a kamera előtti pillanatokban. Egyúttal meg tudjuk beszélni a koncepciót és segítek is ha elakadsz a ruha vagy a helyszín választásban.

Hogyan tudok időpontot foglalni egy fotózásra nálad?

Az alábbi elérhetőségek egyikén:

Tel.: +36301303407

email: info@mielmoments.hu

vagy itt a honlapon a “Foglalj időpontot” fül alatt.

Lehetőség van személyre szabott csomagokra?

Természetesen! Minden megkeresés esetén kiküldöm a kiajánlókat amikben a csomagokon túl pár hasznos infót is találsz. Viszont ha nem találsz olyan csomagot ami lefedné az elképzelésedet, nagyon szívesen adok egyéni ajánlatot is.

Mit tartalmaznak a fotózási csomagok?

A csomagok mindig tartalmazzák a fotózás idejét, a képek szerkesztését, a nagy felbontású szerkesztett képeket és egy online galériát ami 30 napig elérhető. A konkrét részletek csomagonként eltérhetnek.

Van-e lehetőség a csomagban szereplő képmennyiségen felül további képeket kérni?

Természetesen van. Minden plusz kép 1500 forint/db áron kérhető.

Hogyan öltözzek fel?

Általában kényelmes és egyszerű öltözéket szoktam javasolni, hiszen a fotózás alatt a gyakran fogunk ülni, állni és ha úgy van sétálni is. Ha javasolhatom, akkor kerüljétek el a túlzottan mintás, harsány színű és feliratozott ruhákat, persze ha neked extrább elképzelésed van, azt is szívesen látom. Az a lényeg, hogy te jól érezd magad, magabiztos legyél és szeress majd a képekre nézni. Érdemes a színeket akár a helyszínnnel harmónikusan kialakítani, az egységes színvilág érdekében. Bizonyos csomagokban lehetőség van átöltözésre is, ha több szettben szeretnél fotókat.

Hogyan tudom lemondani/módosítani a fotózás időpontját?

Természetesen van lehetőség a megbeszélt időpontot lemondani, de a foglaló nem kerül visszatérítésre. Betegség esetén van lehetőség egyszeri alkalommal időpontot módosítani de persze vannak vis major esetek amit senki sem láthat előre, ilyen pl. ha leszakad az ég a fotózás napján (és nem esős fotózást terveztünk) ilyenkor keresünk egy új időpontot és nem szükséges újból kifizetni a foglalót.

Lemondási feltételek:

  • ingyenes (a foglaló összegén túl nem kell téríteni a fotózás összegét), ha a megbeszélt időpont előtt 72 órával kerül sor.
  • 10%-ot (azaz a foglaló összegén túl 10%-ot kell téríteni a fotózás összegéből) kell megtéríteni a fotózás árából, amennyiben a lemondás a megbeszélt időpont előtt 24-48 óra között kerül sor
  • 30%-ot (azaz a foglaló összegén túl 50%-ot kell téríteni a fotózás összegéből) kell megtéríteni a fotózás árából, amennyiben a lemondás a megbeszélt időpont előtt 24 órán belül kerül sor