Skip to content

Portré fotózás

Amikor portré sorozatot készítünk van lehetőség kilépni a komfort zónádból, hiszen maradhatunk a szokásos portré képeknél, de elindulhatunk divat vagy kreatív téma felé is. A lenti képeken láthatod is mire gondolok.

Minden esetben megelőzi a fotózást pár konzultáció, ahol szívesen segítek kiválasztani a helyszínt, ruhát, sminket és esetleg a hajat is. Ez fontos momentuma a fotózási előkészületeknek, hiszen ilyenkor ismerem meg a koncepciót amit elképzeltél és így felkészülten tudok én is a fotózásra érkezni.

„Regivel nagyon oldott volt a fotózás hangulata az első pillanattól, mintha csak egy régi barátunk kamerája elé álltunk volna. Rengeteget segített a kezdetektől ötletekkel, pózokkal, helyszín választásban, és a kiegészítőkkel is, így a kész képek is tökéletesen olyanok lettek amilyet elképzeltem. Köszönünk mindent!”

Horváth-Dózsa Eszter

Regivel egy nagyon hangulatos fotózáson vehettem részt! Az elkészült képeket nagyon hamar megkaptam és tökéletesen meg voltam elégedve velük! Ajánlom mindenkinek!

Gál Bettina

„Életre szóló élmény a Regivel való közös munka. Kreatív, precíz, elképesztő felszabadító légkört teremt már a fotózás 0. percétől és valami elképesztő, ahogy a legtermészetesebb módon képes növelni az önbizalmunkat. A végeredményről nem is beszélve… felülmúl minden elképzelést! Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom!”

Hodos Nikoletta

Debrecenben és környékén rengeteg helyszínt tudok ajánlani, ez lehet a városban vagy akár természetközelibb helyszínen is. Illetve ha a koncepciódhoz egy homogénebb, letisztult hangulat illik akkor három stúdió is rendelkezésünkre áll. Az se baj ha konkrét elképzelésed nincs a fotózással kapcsolatban, hiszen számos olyan koncepció van ami illik hozzád és meg tudjuk valósítani!

A lenti gombra kattintva időpontot is tudsz foglalni.