Skip to content

Családi fotózás

A legtöbb család karácsony idején szeretne fotó sorozatot, ám nem szükséges behatárolni magunkat egy ünnepi időszakra. Épp olyan tökéletes lehet egy őszi délután vagy egy tavaszi piknik is a gyerekekkel. Arról nem is beszélve hogy a szabadban legalább önfeledten szaladgálhatnak, nevetgélhetnek.

A fotósorozat helyszíne nem csak természetközeli helyszín lehet vagy stúdió, de tökéletes választás lehet a saját kertetek vagy otthonotok.

Családi fotózás szabadtéren

Nálam nincsenek tökéletességig fabrikált beállított képek, azt szeretném megörökíteni akik ti vagytok, mindezt úgy hogy tényleg csak külső szemlélő legyek akinek megtiszteltetés bepillantást nyerni a családotokba. Ilyenkor szeretek teret engedni a gyerekeknek is had szaladjanak vagy nevessenek önfeledten. Ez nem mindig kivitelezhető stúdióban, ám még így is lehet meseszép sorozatokat alkotni.

„Karácsonyi és egyben szülinapi fotózáson voltunk a Reginánál. Nagy család, kis gyerekkel és nagyon jól éreztük magunkat. Felszabadult hangulat volt, természetes fotók készültek a mi elképzelésünk alapján, de az ő profi tanácsaival és ötleteivel lettek tökéletesek a képek. Teljes mértékben elégedettek vagyunk az elkészült képekkel. Az első megbeszélt időpontot miattunk meg kellett változtatni, de minden probléma nélkül, készségesen a segítségünkre volt Regina. Mi biztos, hogy legközelebb is őt választjuk.”

Jámbrik Csilla, Ausztria

… és stúdióban is

A másik nagyon kedvelt opció a szabadtéri karácsonyi fotózás. Zenét hallgatunk, karácsonyra hangolódunk és persze fát díszítünk a szabadban. Rengeteg módja van annak, hogy elkészüljenek a családi képek, akár karácsonykor, szülinapkor, vagy az év bármely más napján is. Mutatom is mire gondolok.