Skip to content

Jegyes fotózás

Sok pár úgy érkezik hozzám jegyes fotózásra, hogy esküvőt szerveznek és előtte készítenének pár képet. Ez tökéletes alkalom arra, hogy egymásra hangolódjatok, illetve ilyenkor megtapasztalhatjátok, hogy milyen is a közös „munka” és az esküvő napján már észre sem veszitek hogy ott vagyok.

„Nagyon felszabadultan éreztük magunkat a fotózás alkalmával, amiért hálásak vagyunk Reginek. Segített végig minket, mégis önmagunkat tudtuk adni, így a képek a mi személyiségünket és a kapcsolatunkat adják vissza. Megjött a kedvem máskor is fotózásra menni.”

Tornyi Anita

Anita és Szabi jegyes fotózásához a Botanikus kertet választottuk ami csodásan mutatott az őszi napsütésben. Nem kell megvárnotok a tavaszt vagy a nyarat, ősszel és télen is csodás helyszíneket tudok nektek mutatni, ahol elkészülhetnek az általatok elképzelt képek.

„Regi iszonyat profin kézben tartotta az eseményeket az egész fotózás alatt, végig instruált minket, ami nagyon jól tud jönni életetek első közös modellkedése kapcsán. Nagyon fesztelen volt a hangulat, sokat nevettünk, ez segített elengedni magunkat miközben kattogott a kamera. Nagyon szépen köszönjük a szuper képeket és nem mellesleg az egész élményt, amiben részesültünk!”

Dóri & Finos

Habár az őszi időjárás becsapós, és az idő sem volt mindig kedvező, ez sem állította meg Dórit és Finost, akik a Panoráma utat választották. Aznap mindent köd borított de így is szuper képsorozat készült és élvezté minden pillanatát.