Skip to content

Így lesz T Ö K É L E T E S a fotózásod

 1. Érezd magad jól a bőrödben!

Válassz egy olyan outfitet, amiben jól érzed magad! Hidd el, az ahogy érzed magad, visszaköszön a képeken is. Ha bizonytalan vagy a ruhaválasztással kapcsolatban, nyugodtan kérj segítséget a barátaidtól, vagy fordulj hozzám. Mindig szívesen segítek.

2. Válassz hozzád illő koncepciót!

Ha lehet egy tippem, ne a fotózáson újítsd be a legújabb Pinterest outfited. Néha persze jó érzés beújítani egy vagány ruhadarabra, végülis az extra csillogós bakancs is jól tud mutatni, de ha te inkább a sportcipőket vagy a magassarkút szereted, vagy akár a stílusod inkább a timeless-minimalista akkor lehet nem egy #fullextrás szett a jó ötlet. Ugyanez a helyszínre is igaz, olyat válasszunk ami illik hozzád. Ha nem szereted ha tömeg van akkor jó lehet egy természetközelibb helyszín, viszont ha vonz téged a nyüzsgés, akkor a belváros nagyon jó döntés.

3. Találd meg a hozzád illő fotóst!

  Fontos, hogy mind stílusban, mind személyiségben passzoljon az elképzeléseidhez az, aki majd elkészíti az adott fotósorozatod. Sokan vagyunk ebben a szakmában, így biztos megtalálod a számodra tökéletes fotóst. Ezért is beszélgetünk a fotózás előtt és ha lehetőség van akkor találkozunk is egy kávéra, hogy megismerhessem az elképzeléseidet és te is betekintést nyerhetsz abba, hogy milyen stílusú fotós vagyok. Ezeken a konzultációkon kaphatsz egy útmutatást moodboarddal hogy hogyan érdemes ruhát, sminket, hajat stb. választani.

  Alkossunk együtt valami igazán egyedit!

  Lesd meg a további munkáimat itt!

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük