Skip to content

Mire is számíthatsz a fotózáson?

Ez a poszt most azoknak szól akik még nem voltak fotózáson. Minden fotós munkamorálja más és más, de a sajátomról tudok beszélni.

A fotózásaimat megelőzi pár konzultáció ami többnyire a közösségi média felületeken zajlik de olyan is előfordul hogy egy kávé felett beszéljük meg a részleteket. Ilyenkor kiválasztjuk a helyszínt vagy a helyszíneket és az outfitet is. Ez szerintem az egyik legizgalmasabb része a tervezésnek hiszen ekkor már kapunk egy tiszta képet arról mit is szeretnél, mi az elképzelésed.

A konzultációk után már egyenes út vezet a fotózáshoz. Ha tehetem akkor hozok magammal egy kisebb hangszórót hogy tudjunk zenét hallgatni (ez főleg nem a belváros és környéke), hogy oldjuk a hangulatot.

Legtöbbőtök úgy érkezik, hogy nem sokszor volt még fotózáson, esetleg nem tudja hogy álljon be, mi az előnyös neki. Ebben nagyon szívesen segítek, hiszen a fotózás alatt folyamatos a kommunikáció, képek készítése közben is tudunk beszélgetni. Folyamatos visszajelzéseket kaptok, pár képet is megmutatok a folyamat közben is de tőlem is halljátok majd, hogy „ez nagyon jó, nagyon jól áll neked” stb.

Ha szeretnéd kipróbálni magad a kamera előtt és érdekel milyen lehet a közös munka, írj egy üzenetet és megvalósítjuk az elképzelésedet 🌿

#iközösség #szabadúszó #creativebusinessowner #freelancerlifestyle #fotosvagyok #fotósvagyok #vidékifotós #magyarfotosok #énmárka #mielmoments #iközösség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük