Skip to content

5 tipp, hogy felkészülj a fotózásra 

Azért nem mindennapos amikor az ember fotózásra megy, így felmerülhet bennetek a kérdés hogy hogyan készüljetek fel egy fotózásra.

Ezért hoztam nektek egy ellenőrző listát hogy felkészülten és stresszmentesen érkezzetek a fotózásra.

  1. Nézz fotókat instagramon vagy pinteresten

Ha nincs elképzelésed milyen típusú képeket szeretnél akkor érdemes a közösségi média oldalakat végig pörgetni, de én is tudok ebben neked segíteni az online konzultációkon.

  1. Tanulmányozz és próbálj ki pózokat a tükör előtt

Sokat tud az is segíteni ha otthon gyakorolsz így amikor fotózunk már nem fog annyira idegennek tűnni a folyamat. Érdemes ilyenkor nem csak a pózokra hanem az arckifejezésedre is figyelni, hogy tudd mi az amit szeretnél viszont látni a képeken.

  1. Aludd ki magad a fotózás előtt és hidratálj sokat

Akár hiszed akár nem, az arcod nagyon beszédes így azt is elárulja nekem ha nem aludtál vagy ittál eleget, ha kedvetlen és stresszes vagy, és azt is ha valami zavar téged. Ezért érdemes az előtte való napokban elég folyadékot inni (hidd el a sminkes is megköszöni) és jól kipihenni magad.

  1. Egyél mielőtt elindulsz

Persze nem kell egy királyi lakomát csapni de érdemes pár falatot enned hogy ne korgó gyomorral kelljen végigcsinálni a fotózást.

  1. Hangolódj a fotózásra zenével

Akár a fotózás előtti reggelen, készülődés közben, vagy akár miközben a helyszínre tartasz, tökéletes módja a hangolódásnak ha kicsit lazítasz a kedvenc lejátszási listáddal.

Ha tetszett ez a lista akkor mentsd el a posztot hogy a következő fotózásodnál ez már kéznél legyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük